Rreth ITI ProKS

Inkurajimi i Talentëve të Ri në Realizimin e Ideve Inovative në Teknologji

Qëllimi ynë është të ndihmojmë të rinjtë në fushën e Teknologjisë Informative dhe Inovacionit duke ofruar hulumtime, analiza, dhe këshillë në zbatimin e ideve të tyre.

60

Anëtar

5

Projekte të filluara

2

Projekte të përfunduara

Lexo më tepër
Kush jemi ne

Themeluesit

Ruzhdi Rexha

Lirak Biri

Bedir Bytyqi


Stafi

Agim Morina

Drejtor Ekzekutiv

Gylxhan Morina

Menaxhere Administratës

Naser Biri

Menaxher Projekteve

Fisnik Bytyqi

Menaxher Projekteve

Lajmet dhe Ngjarjet

Informohuni me më të rejat

Memorandum Bashkëpunimi me Oda Prizrenit

Arrihet partneriteti mes ITI Pro Kosova dhe Odës së Prizrenit. Ky bashkëpunim hap rrugë për studentët e teknologjisë për të përfshirë në projekte dhe trajnime.

Memorandum Bashkëpunimi me NTSH Pena

ITI Pro Kosova dhe NTSH Pena nënshkruar një memorandum të rëndësishëm! Studentët do të eksplorojnë fushën e TIK-ut nëpërmjet punës praktike në NTSH Pena.

Themelimi ITI Pro Kosova

E themeluam 'Instituti Teknologjisë Informative Pro Kosova' (ITI Pro Kosova) për ti ndihmuar të rinjtë në fushën e Teknologjisë Informative dhe Inovacionit. Do ti përkrahim inovatorët e rinj ti realizojn idetë e tyre.